🔴🔴 119نمونه سوال آزمون دوم دوره آموزشی با عنوان «روش ها و فنون تدریس»
💎استان :آذربایجان شرقی
🔎با قابلیت جستجو
🖋ویرایش اول
⬅️ فرمت: PDF
❌❌سوالات صرفا جهت آشنایی
🔸 با كد آموزشی 91400312
🔹 به مدت 24 ساعت
⚛️آزمون دوم 1399/07/15
⏰تایم اول: ساعت 11 لغایت12
⏰تایم دوم: ساعت 14 لغایت 15
⏰تایم سوم: ساعت 18 لغایت 19
📚 نمره قبولی: 12 از 20
⏳ مدت آزمون: 20 دقیقه
🖊 تعداد سوالات: 20 سوال
💯 نمره منفی ندارد
http://uupload.ir/filelink/yDr1EC5y3jdP/1mp1_نمونه_سوالات_آزمون_دوم_روش_ها_و_فنون_تدریس_استان_آذربایجان_شرقی.pdf
برچسبها: 🔴🔴 119نمونه سوال, آزمون دوم دوره آموزشی, با عنوان, 💎استان
به نام خدا
معلمان و دانش آموزان دوره ابتدایی ، دوره متوسطه اول (پایه های ۷ ، ۸ و ۹) و دوره متوسطه دوم (پایه های ۱۰ ، ۱۱ و ۱۲) متقاضی کتاب درسی برای ثبت سفارش دوره ای و تک جلدی کتاب های درسی به ترتیب زیر اقدام نمایند.
http://azad.irtextbook.ir/Account/Login
برچسبها: متقاضی کتاب درسی, برای ثبت سفارش, کتاب های درسی, بوجاری
#بودجه_بندی_دروس_ابتدایی
پایه اول تا ششم ابتدایی
سال 99-1400 بصورت pdf
http://uupload.ir/filelink/Ucyrkbwnkj7d/p5s1__amuzeshebtedayi.zip
پایگاه کتابهای درسی 1399
http://chap.sch.ir/school-books
برچسبها: بودجه_بندی_دروس, _ابتدایی, پایگاه کتابهای درسی 1399, بوجاری
سوالات آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش کلیه رشته ها
⭕️ معارف اسلامی
⭕️ ادبیات
⭕️ روش و فنون تدریس
⭕️ سنجش و اندازه گیری
⭕️زبان انگلیسی
⭕️ علوم سیاسی
⭕️ ریاضیات و هوش
⭕️ سوالات عمومی
http://uupload.ir/filelink/Uf89Mi1xatx3/vr2_نمونه_سوالات_استخدامی_آموزش_پرورش.pdf
برچسبها: سوالات آزمون استخدامی, وزارت آموزش و پرورش, کلیه رشته ها, بوجاری
آموزش فلافل😋
مواد لازم🔻
نخود: ۳۰۰ گرم
جعفری تازه: ۱ لیوان
پیاز: ۱ عدد
سیر: ۶ حبه
تخم مرغ: ۱ عدد
آردنخودچی: ۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز، زیره، ادویه فلافل، فلفل سیاه، زردچوبه، پودرپیاز، پودرسیر و نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه🔻
نخود ها را داخل آب سرد حداقل برای بیست و چهار ساعت خیس می کنیم و در این مدت چند بار آبش عوض می کنیم بعد داخل آبکش ریخته و آب آن را کامل می گیریم.
نخود و همراه با سیر، پیاز و جعفری داخل مخلوط کن میکس می کنیم تا حالت خمیری پیدا کنه.
مواد میکس شده بالا را با آردنخودچی، بکینگ پودر، نمک، ادویه ها و تخم مرغ کامل مخلوط می کنیم و ورز می دهیم.
روی ظرف مواد را سلفون کشیده و حداقل برای یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم.
فلافل ها را با دست و یا قالب شکل داده و داخل روغن داغ حدود ده دقیقه دو طرف آن را سرخ می کنیم.
https://uupload.ir/filelink/p2YXmUoVX7sz/9jsn_120005882_1044390352650037_1475932323300350809_n.mp4
برچسبها: آموزش فلافل😋, بوجاری
🔴سوالات دوره فن بیان و آئین سخنوری
🔹کد دوره : ۹۱۰۰۵۴۷۲
🔸مدت دوره : ۱۲ساعت
💎تهران منطقه۳
⚛️ تاریخ آزمون : ۹الی ۱۴مهرماه
⏰ساعت ۱۰ الی ۱۰:۳۰
⏰ساعت ۱۴ الی ۱۴:۳۰
⏰ساعت ۲۰ الی ۲۰:۳۰
http://uupload.ir/filelink/glyI13HY8oAw/3gnf_سخنوری.pdf
برچسبها: boojari